Ενοικίαση επαγγελματικό αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού για να κάνετε τις μεταφορές σας; Το Ford Custom αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Το Ford Custom υπόσχεται άνεση και ευελιξία

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και ψάχνετε για ενοικίαση φορτηγού για να κάνετε τις μεταφορές σας; Η Van Rental Thessaloniki είναι εδώ με πληθώρα επιλογών προκειμένου να βρείτε το όχημα που σας ταιριάζει και να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Μεταξύ των επαγγελματικών van που διαθέτει για ενοικίαση η Van Rental Thessaloniki είναι και το Ford Custom.

Το Ford Custom αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα επαγγελματικό van για τη μεταφορά αντικειμένων αλλά δεν επιθυμούν να οδηγήσουν ένα μεγάλο van, όπως αυτά της κατηγορίας L2H2.

Η καρότσα του είναι ικανών διαστάσεων (Μ: 2.40 – Π: 1.70 – Υ: 1.40). Οι διαστάσεις αυτές σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Custom μπορεί να μεταφέρει 850 kg ωφέλιμο φορτίο, το καθιστούν ιδανική επιλογή στην κατηγορία των «μεσαίων» επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Το Ford Custom είναι εξοπλισμένο με πετρελαιοκινητήρα 2.200 κ. εκ. ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο μεγάλος κινητήρας υπόσχεται πως το επαγγελματικό van της Ford δεν θα ζοριστεί ακόμη κι αν φτάσει στα όρια του σε ό,τι αφορά το βάρος των αντικειμένων που θα φορτωθούν στην καρότσα του.

Το συγκεκριμένο επαγγελματικό van διατίθεται σε έκδοση με τρεις θέσεις στην καμπίνα, ενώ έχει κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα.

Για όποιον λοιπόν αναζητά ενοικίαση επαγγελματικού van για να μεταφέρει μεγάλα και βαριά αντικείμενα, αλλά δεν θέλει να οδηγήσει van τύπου L2H2, Van Rental Thessaloniki η διαθέτει άμεσα το Ford Custom, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που είναι άξιος συνεργάτης στις μεταφορές.

Γιατί να επιλέξετε την Van Rental Thessaloniki

Η Van Rental Thessaloniki, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων, είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς.

Διαθέτοντας πλήρως ανανεωμένο στόλο φορτηγών κλειστού ή ανοιχτού τύπου, η Van Rental Thessaloniki εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες δυνατές προτεινόμενες επιλογές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Με πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης αλλά και έξτρα παροχές στον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που θα την επιλέξει, η Van Rental Thessaloniki αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στις μεταφορές ενώ μέσα από τον ιστότοπό της προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

24ώρες οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
Ασφάλεια προς τρίτους
Τέλη κυκλοφορίας
Δημοτικά τέλη
Θραύση κρυστάλλων
Αντικατάσταση από βλάβη ή ατύχημα

Η Van Rental Thessaloniki είναι από τις οικονομικότερες εταιρείες στον νομό Θεσσαλονίκης ενώ η 30ετής εμπειρία της στην μισθώσεις αποτελεί εχέγγυο για μια άριστη συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.