Ενοικίαση φορτηγό με υδραυλική ράμπα στη Θεσσαλονίκη

Το σημαντικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου επαγγελματικού αυτοκινήτου είναι ότι με την υδραυλική ράμπα, δεν απαιτείται ιδιαίτερος κόπος ή χρόνος για να αδειάσει η καρότσα.
Ενοικίαση φορτηγό με υδραυλική ράμπα


Ένα από τα πιο δύσκολα και κουραστικά πράγματα στις μεταφορές με επαγγελματικό αυτοκίνητο είναι το η φόρτωση και η εκφόρτωση των αντικειμένων. Για ποιοτική και οικονομική ενοικίαση φορτηγού στην Θεσαλονίκη, η Van Rental Thessaloniki έχει την ιδανική επιλογή στην ενοικίαση φορτηγού, για να κάνει τη ζωή του ενδιαφερόμενου πιο εύκολη.

Η Van Rental Thessaloniki διαθέτει το επαγγελματικό φορτηγό Citroen Jumper με υδραυλική πίσω πόρτα, κοινώς ράμπα, έτσι ώστε η εκφόρτωση ογκωδών αντικειμένων να γίνεται απλή και εύκολη.

Το σημαντικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου επαγγελματικού αυτοκινήτου είναι ότι με την υδραυλική ράμπα, δεν απαιτείται ιδιαίτερος κόπος ή χρόνος για να αδειάσει η καρότσα.

Το Citroen Jumper μπορεί να μεταφέρει μέχρι 1.200 κιλά φορτίο, ενώ οι διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3,60 Π: 2.00) δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς ψηλών ή ογκωδών αντικειμένων.

Ωστόσο, επειδή τα παραπάνω απαιτούν μπόλικο κόπο για να τοποθετηθούν στο van αλλά και να αφαιρεθούν η υδραυλική πίσω πόρτα έρχεται να δώσει τη λύση!

Η υδραυλική ράμπα με την οποία εξοπλίζεται το Citroen Jumper μπορεί να σηκώσει μέχρι 500 kg, κάνοντας τις μεταφορές εύκολες και πιο οικονομικές.

Το Citroen Jumper με την υδραυλική ράμπα διατίθεται με κινητήρα diesel 2.200 κ.εκ και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, έτσι ώστε να μπορεί με άνεση να μεταφέρει τα 1.200 φορτίου χωρίς να δυσκολεύεται. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα.

Για όποιον λοιπόν αναζητά ενοικίαση φορτηγού για να μεταφέρει ογκώδη αντικείμενα και δεν θέλει να ανησυχεί για την φόρτωση και την εκφόρτωση, η Van Rental Thessaloniki διαθέτει άμεσα το Citroen Jumper με υδραυλική ράμπα, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που είναι άξιος συνεργάτης στις μεταφορές.

Γιατί να επιλέξετε την Van Rental Thessaloniki

Η Van Rental Thessaloniki, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων, είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς.

Διαθέτοντας πλήρως ανανεωμένο στόλο φορτηγών κλειστού ή ανοιχτού τύπου, η Van Rental Thessaloniki εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες δυνατές προτεινόμενες επιλογές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Με πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης αλλά και έξτρα παροχές στον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που θα την επιλέξει, η Van Rental Thessaloniki αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στις μεταφορές ενώ μέσα από τον ιστότοπό της προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

24ώρες οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
Ασφάλεια προς τρίτους
Τέλη κυκλοφορίας
Δημοτικά τέλη
Θραύση κρυστάλλων
Αντικατάσταση από βλάβη ή ατύχημα
Η Van Rental Thessaloniki είναι από τις οικονομικότερες εταιρείες στον νομό Θεσσαλονίκης ενώ η 30ετής εμπειρία της στην μισθώσεις αποτελεί εχέγγυο για μια άριστη συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.