Ενοικίαση φορτηγό με ανατρεπόμενη καρότσα στη Θεσσαλονίκη

Το Ford Transit, με τη μεγάλη του καρότσα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εκείνον που θέλει να μεταφέρει κατά κύριο λόγο οικοδομικά υλικά.

Ford Transit για γρήγορες φορτοεκφορτώσεις

Η Van Rental Thessaloniki με την πολυετή εμπειρία της στην ενοικίαση επαγγελματικού αυτοκινήτου, έχει τις κατάλληλες προτάσεις για κάθε είδους ανάγκη.
Σε περίπτωση που κάποιος χρειάζεται για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα ένα μεγάλο επαγγελματικό van το οποίο να διαθέτει ανατροπή, για μεταφορές μεγάλων αντικειμένων, η Van Rental Thessaloniki έχει την κατάλληλη πρόταση.
Το Ford Transit, με τη μεγάλη του καρότσα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εκείνον που θέλει να μεταφέρει κατά κύριο λόγο οικοδομικά υλικά ή ζωοτροφές, αφού η ανατρεπόμενη καρότσα θα κάνει την εκφόρτωση παιχνιδάκι.
Το Ford Transit μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1.200 κιλών. Αυτό, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3.20 – Π: 2.00), λύνει τα χέρια στον υποψήφιο οδηγό του, αφού μπορεί να μεταφέρει ικανές ποσότητες χωρίς να ανησυχεί για το πως θα τις ξεφορτώσει, αφού η ανατρεπομένη καρότσα λύνει αυτό το σημαντικό πρόβλημα.

Το Ford Transit διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 2.200 κ.εκ. ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο μεγάλος κινητήρας υπόσχεται πως το επαγγελματικό van δεν θα τα βρει σκούρα ακόμη κι αν φορτωθεί με το μέγιστο βάρος που μπορεί να μεταφέρει.
Η συγκεκριμένη έκδοση του επαγγελματικού φορτηγού διαθέτει τρεις θέσεις καθώς επίσης και κλιματισμό.
Για όποιον λοιπόν αναζητά ενοικίαση επαγγελματικού van για να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες υλικών χωρίς να ανησυχεί για την εκφόρτωση, η Van Rental Thessaloniki συστήνει το Ford Transit με ανατρεπόμενη καρότσα, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που είναι άξιος συνεργάτης στις μεταφορές.

Γιατί να επιλέξετε την Van Rental Thessaloniki

Η Van Rental Thessaloniki, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων, είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς.
Διαθέτοντας πλήρως ανανεωμένο στόλο φορτηγών κλειστού ή ανοιχτού τύπου, η Van Rental Thessaloniki εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες δυνατές προτεινόμενες επιλογές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
Με πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης αλλά και έξτρα παροχές στον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που θα την επιλέξει, η Van Rental Thessaloniki αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στις μεταφορές ενώ μέσα από τον ιστότοπό της προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση.
Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

  • 24ώρες οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
  • Ασφάλεια προς τρίτους
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Δημοτικά τέλη
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Αντικατάσταση από βλάβη ή ατύχημα

Η Van Rental Thessaloniki είναι από τις οικονομικότερες εταιρείες στον νομό Θεσσαλονίκης ενώ η 30ετής εμπειρία της στην μισθώσεις αποτελεί εχέγγυο για μια άριστη συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.