Ενοικίαση φορτηγό ψυγείο στη Θεσσαλονίκη

Ενοικιάστε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι με ψυκτικό θάλαμο για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά ευπαθών τροφίμων.

Citroen Jumper L2H2 για… μεγάλες μεταφορές

Η Van Rental Thessaloniki με την πολυετή εμπειρία της στην ενοικίαση φορτηγού, έχει τις κατάλληλες προτάσεις για κάθε είδους ανάγκη.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί την ενοικίαση ενός επαγγελματικού van ψυγείου για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα για μεταφορές ευπαθών αντικειμένων, η Van Rental Thessaloniki διαθέτει το κατάλληλο όχημα.

Το Citroen Jumper L2H2, με τη μεγάλη του καρότσα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εκείνον που θέλει να μεταφέρει πολλά και μεγάλα ευπαθή προϊόντα και να καλύψει τις ανάγκες είτε ιδιώτη είτε επαγγελματία.

Το Citroen Jumper L2H2 μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 1.300 κιλών. Αυτό, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις της καρότσας (Μ: 3.12 – Π: 1,87 Υ: 1,93), λύνει τα χέρια στον υποψήφιο οδηγό του, αφού μπορεί να μεταφέρει σχεδόν τα πάντα.

Το συγκεκριμένο επαγγελματικό van ψυγείο διαθέτει ελεγχόμενη θερμοκρασία έτσι ώστε ο οδηγός του να μπορεί να τη ρυθμίσει κατάλληλα ανάλογα με τα προϊόντα που μεταφέρει.

Επιπλέον, οι μεγάλες του διαστάσεις διευκολύνουν τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων για εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χρήματος.

Το Citroen Jumper διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 2.200 κ. εκ. ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο μεγάλος κινητήρας υπόσχεται πως το επαγγελματικό van των Γάλλων δεν θα τα βρει σκούρα ακόμη κι αν φορτωθεί με το μέγιστο βάρος που μπορεί να μεταφέρει.

Η έκδοση που διαθέτει η Van Rental Thessaloniki είναι τριθέσια ενώ διαθέτει κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και ραδιόφωνο.

Για όποιον λοιπόν αναζητά ενοικίαση επαγγελματικού van ψυγείου για να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ευπαθών προϊόντων, η Van Rental Thessaloniki διαθέτει άμεσα για ενοικίαση το van ψυγείο Citroen Jumper, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο που είναι άξιος συνεργάτης στις μεταφορές.

Γιατί να επιλέξετε την Van Rental Thessaloniki

Η Van Rental Thessaloniki, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων, είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς.

Διαθέτοντας πλήρως ανανεωμένο στόλο φορτηγών κλειστού ή ανοιχτού τύπου, η Van Rental Thessaloniki εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες δυνατές προτεινόμενες επιλογές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Με πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης αλλά και έξτρα παροχές στον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που θα την επιλέξει, η Van Rental Thessaloniki αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στις μεταφορές ενώ μέσα από τον ιστότοπό της προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

24ώρες οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
Ασφάλεια προς τρίτους
Τέλη κυκλοφορίας
Δημοτικά τέλη
Θραύση κρυστάλλων
Αντικατάσταση από βλάβη ή ατύχημα
Η Van Rental Thessaloniki είναι από τις οικονομικότερες εταιρείες στον νομό Θεσσαλονίκης ενώ η 30ετής εμπειρία της στην μισθώσεις αποτελεί εχέγγυο για μια άριστη συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.