Ενοικίαση μικρού φορτηγού βαν στη Θεσσαλονίκη

Αναζητάτε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο μικρού μεγέθους για γρήγορες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης αλλά και ευκολία στο παρκάρισα;

Ενοικίαση μικρού φορτηγού στη Θεσσαλονίκη

Για ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη η Van Rental Thessaloniki έχει τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι αφορά στην ενοικίαση φορτηγού.
Για κάποιον που αναζητά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο μικρού μεγέθους για γρήγορες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης αλλά και ευκολία στο παρκάρισμα, η Van Rental Thessaloniki έχει τη λύση.
Το όνομα αυτής; Renault Express, μία σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή στην ενοικίαση φορτηγού.

To Renault Express αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν ένα μικρό επαγγελματικό van.
Δεδομένου ότι έχει ανάλογες διαστάσεις με ένα επιβατικό ΙΧ, είναι ευέλικτο και εύχρηστο για γρήγορες μετακινήσεις εντός πόλης. Επιπλέον, ο οδηγός του δεν έχει να ανησυχεί ιδιαίτερα για το παρκάρισμα, αφού αν και επαγγελματικό van, δεν χρειάζεται πολύ χώρο για να το παρκάρει κανείς.

Το επαγγελματικό van της γαλλικής εταιρείας μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι 650 kg. Η καρότσα του έχει Διαστάσεις : (Μ – Π – Υ): 1.90 – 1.40 – 1.24. Οι διαστάσεις αυτές κάνουν το Renault Express αρκετά χρηστικό και ευρύχωρο για τις μεταφορές.
Το Renault Express διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 1.500 κ.εκ ο οποίος συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαθέτει ραδιόφωνο και κλιματισμό, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση είναι διθέσια. Παράλληλα, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, γίνεται πολύτιμος σύμμαχος για οικονομικές μεταφορές.

Για όποιον λοιπόν αναζητά ένα επαγγελματικό van για μεταφορές εντός της πόλης, μετακομίσεις κλπ η Van Rental Thessaloniki προτείνει ανεπιφύλαχτα το Renault Express ως ένα από τα πλέον αξιόλογα minivan για μεταφορές.

Γιατί να επιλέξετε την Van Rental Thessaloniki

Η Van Rental Thessaloniki, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον χώρο ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων, είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της αγοράς.
Διαθέτοντας πλήρως ανανεωμένο στόλο φορτηγών κλειστού ή ανοιχτού τύπου, η Van Rental Thessaloniki εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες δυνατές προτεινόμενες επιλογές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
Με πολλές επιλογές ως προς τον χρόνο μίσθωσης αλλά και έξτρα παροχές στον επαγγελματία ή τον ιδιώτη που θα την επιλέξει, η Van Rental Thessaloniki αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στις μεταφορές ενώ μέσα από τον ιστότοπό της προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει είναι:

  • 24ώρες οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
  • Ασφάλεια προς τρίτους
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Δημοτικά τέλη
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Αντικατάσταση από βλάβη ή ατύχημα

Η Van Rental Thessaloniki είναι από τις οικονομικότερες εταιρείες στον νομό Θεσσαλονίκης ενώ η 30ετής εμπειρία της στην μισθώσεις αποτελεί εχέγγυο για μια άριστη συνεργασία και άψογη εξυπηρέτηση.