Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

Αν δεν βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε, απλά μας κάνετε μια κλήση πατώντας το κουμπί.

Mπορώ να νοικιάσω ένα φορτηγό από την Van Rental Θεσσαλονίκη;

Για να προχωρήσετε στην ενοικίαση φορτηγού από τη Van Rental Thessaloniki, πρέπει να είστε ηλικίας μεταξύ 23 και 75 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Τί Δίπλωμα χρειάζεται;

Τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης έως 3,5 τόνους μπορούν να οδηγηθούν με το κανονικό δίπλωμα οδήγησης και δεν απαιτείται επαγγελματική άδεια οδήγησης. Η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι ελληνική, ευρωπαϊκή ή διεθνής (IDL).

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για ενοικίαση φορτηγού από τη Van Rental Θεσσαλονίκη;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό +30 2310 229519 ή μέσω email στη διεύθυνση info@vanrentalthessaloniki.gr.

Μπορώ να επιστρέψω το επαγγελματικό φορτηγό van σε διαφορετική τοποθεσία από αυτή που έχει συμφωνηθεί;

Η επιστροφή σε διαφορετική τοποθεσία από αυτήν που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της εταιρείας μας και του ενοικιαστή επιτρέπεται μόνο με την έγκριση της εταιρείας μας και συνεπάγεται με επιπλέον χρέωση.

Τι θα συμβεί αν καθυστερήσω στην επιστροφή του ενοικιαζόμενου φορτηγού;

Αφού παρελθεί μία ώρα από την προβλεπόμενη ώρα επιστροφής, χρεώνεστε για ολόκληρη την ημέρα.

Τι κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Επικοινωνήστε με την Ελληνική Αστυνομία και τα γραφεία της Van Rental στη Θεσσαλονίκη στον αριθμό +30 2310 229 519 για να σας στείλουμε τη φροντίδα ατυχήματος.

Αν προκύψει βλάβη στο φορτηγό, ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα με το ενοικιαζόμενο φορτηγό, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με έναν από τους συνεργάτες μας στον αριθμό +30 2310 229 519.

Τι συμβαίνει με τα καύσιμα του ενοικιαζόμενου φορτηγού;

Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο από την Van Rental Thessaloniki με γεμάτο ρεζερβουάρ και το επιστρέφετε με γεμάτο. Η εταιρεία μας συστήνει τη χρήση Diesel Avio Double Filtered της ΕΚΟ για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αποφυγή τεχνικών προβλημάτων στις διαδρομές σας.

Έχω τη δυνατότητα να διανύσω όσα χιλιόμετρα επιθυμώ;

Κατά την ενοικίαση φορτηγού από την Van Rental Thessaloniki, έχετε δικαίωμα να διανύσετε 100 χιλιόμετρα ανά ημέρα. Για οποιαδήποτε επιπλέον χιλιόμετρα, υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Χρειάζεται να καταβάλω κάποιο ποσό προκαταβολής για να κάνω κράτηση;

Η προκαταβολή απαιτείται μόνο εάν υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα φορτηγών για ενοικίαση.

Ποιος τρόπος χρησιμοποιείται για την πληρωμή του μισθώματος;

Η πληρωμή του μισθώματος μπορεί να γίνει με κατάθεση χρημάτων σε τράπεζα ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, καθώς και με μετρητά. Στην περίπτωση κατάθεσης, πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του μισθωτή και το τηλέφωνό του.

Μπορώ να ενοικιάσω φορτηγό από την Van Rental Θεσσαλονίκη χωρίς πιστωτική κάρτα;

Για να νοικιάσετε ένα φορτηγό από τη Van Rental Thessaloniki, απαιτείται να διαθέτετε μια πιστωτική κάρτα VISA/Mastercard στο όνομα του οδηγού ή της εταιρίας που θα γραφεί το τιμολόγιο, για την καταβολή της εγγύησης. Εάν δεν διαθέτετε μια πιστωτική κάρτα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουν τα φορτηγά απολυμανθεί για τον κορωνοϊό;

Όλα τα φορτηγά του στόλου της Van Rental Thessaloniki παραδίδονται μετά από καθαρισμό στο εσωτερικό και το εξωτερικό του. Σημειώνεται πως στο εσωτερικό, όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται και κατά του κορωνοϊού.