Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της Van Rental Thessaloniki.

Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας. Εμείς, στην Van Rental Thessaloniki σεβόμαστε το απόρρητο κάθε επισκέπτη μας και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων όλων μας των επισκεπτών.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τον ιστότοπο www.vanrentalthessaloniki.gr .

Συμμόρφωση με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Ως ενοικιαστής/οδηγός επαγγελματικού αυτοκινήτου της Van Rental Thessaloniki, είστε υποχρεωμένος να τηρείτε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα επιβαρυνθείτε με το κόστος κάθε παράβασης. Αν μας ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές, η Van Rental Thessaloniki είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει την ταυτότητα του ενοικιαστή. Για να καλύψουμε το κόστος για τέτοιες διαδικασίες, χρεώνουμε τον ενοικιαστή μία διαχειριστική αμοιβή 20 Ευρώ ανά συμβάν, ασχέτως από τον λόγο ή το πρόστιμο που επιβλήθηκε.
Οχήματα & Διπλώματα οδήγησης

Τα οχήματά μας είναι οργανωμένα σε κατηγορίες, όπως βλέπετε στην φόρμα ενοικιάσεων. Μόνο το άτομο που υποδεικνύεται στο συμβόλαιο ενοικίασης επιτρέπεται να οδηγήσει το όχημα. Επιπλέον οδηγοί μπορούν να εγγραφούν στο συμβόλαιο για μία αμοιβή των 3.00 ευρώ την ημέρα ανά επιπλέον οδηγό (με 50 ευρώ μέγιστη χρέωση ανά οδηγό).

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την οδήγηση επαγγελματικού αυτοκινήτου της εταιρείας Van Rental Thessaloniki είναι τα 23 έτη με δίπλωμα οδήγησης το οποίο να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες πριν. Για συγκεκριμένα αυτοκίνητα, η ελάχιστη ηλικία είναι 25 έτη με δίπλωμα οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 έτη πριν. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί για εγκεκριμένους εταιρικούς οδηγούς. Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες όταν κάνετε την κράτησή σας.

Το δίπλωμα οδήγησης θα πρέπει να είναι Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό (για τις χώρες Ε.Ε.) ή διεθνές για τις χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε. Το δίπλωμα οδήγησης πρέπει να συμμορφώνεται με τους Ελληνικούς κανονισμούς. Διεθνές δίπλωμα οδήγησης θα γίνεται δεκτό μόνο μαζί με το αρχικό εθνικό δίπλωμα οδήγησης.

Παράδοση / Παραλαβή
Όλες οι παραλαβές/παραδόσεις αυτοκινήτων που δεν περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο μίσθωσης υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση. Κατά τις ώρες λειτουργίας τον τόπων ενοικίασης, μπορούμε να παραδώσουμε και/ή να παραλάβουμε το όχημα σε/από οποιαδήποτε διεύθυνση στην περιοχή. Παρακαλούμε ζητήστε πληροφορίες για τυχόν επιπλέον χρέωση από τον σταθμό της Van Rental Thessaloniki.
Ώρες λειτουργίας σταθμών / επιστροφή οχήματος
Κατά τις ώρες λειτουργίας των σταθμών ενοικίασης, τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται στο προσωπικό της Van Rental Thessaloniki ή σε άτομα εξουσιοδοτημένα από την Van Rental Thessaloniki για αυτό τον σκοπό. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το όχημα εκτός ωρών λειτουργίας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να σας πούμε αν αυτό είναι εφικτό. Όλες οι παραδόσεις / επιστροφές οχημάτων στους τόπους ενοικίασης εκτός ωραρίου λειτουργίας επιβαρύνονται με 20 Ευρώ. Η Van Rental Thessaloniki δεν φέρει καμία ευθύνη για αντικείμενα η φορτίο που αφέθηκαν σε αυτοκίνητο που ενοικιάστηκε.
Τρόποι πληρωμής
Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: American Express, Diners Club, Visa και MasterCard. Για συγκεκριμένα αυτοκίνητα απαιτούμε 2 πιστωτικές κάρτες. Αν δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, απαιτείται η καταβολή εγγύησης ύψους 750 ευρώ τραπεζικής κατάθεσης, η οποία θα σας επιστραφεί στο τέλος της μίσθωσης του αυτοκινήτου.
Ενοικίασης μονής κατεύθυνσης
Οι ενοικιάσεις μονής κατεύθυνσης μέσα στην Ελλάδα είναι εφικτές μόνο κατόπιν συμφωνίας, και με επιπλέον χρεώσεις. Παρακαλούμε ζητήστε πληροφορίες για τυχόν επιπλέον χρέωση από τον σταθμό της Van Rental Thessaloniki.
Λοιποί Οροι

Οι παρόντες όροι είναι δυνατό να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Για τον λόγο αυτό παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παρόντες όρους, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσας διαδικτυακής πύλης συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τις εν λόγω αλλαγές. Η πρόσβαση, η περιήγηση, η χρήση ή η εγγραφή στην ιστοσελίδα, αποτελεί τεκμήριο ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και δεσμεύεστε από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και να δεσμεύεστε από αυτούς, οφείλετε να να μην προβείτε στην ενοικίαση ενός επαγγελματικού αυτοκίνητου της Van Rental Thessaloniki.

Η ετερία Van Rental Thessaloniki, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο ενοικιαστής των οχημάτων , υπηρεσιών η το περιεχόμενο φορτίο τον Οχημάτων στις οποίες προβαίνει ο ενοικιαστής με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.

Εκτός από το βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, η Van Rental Thessaloniki δεν θα ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε προσώπου για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκύψει από τη χρήση τον οχημάτων η τον φορτιών του. Αυτές οι εξαιρέσεις θα πρέπει να διέπονται από και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των αποποιήσεων και των αποκλεισμών είναι παράνομη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εφαρμόσιμη, η διάταξη αυτή θα θεωρείται διαιρετή και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εκλεκτικότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

Ενοικίασης
Οι ενοικιάσεις μονής κατεύθυνσης μέσα στην Ελλάδα είναι εφικτές μόνο κατόπιν συμφωνίας, και με επιπλέον χρεώσεις. Παρακαλούμε ζητήστε πληροφορίες για τυχόν επιπλέον χρέωση από τον σταθμό της Van Rental Thessaloniki.
Van Rental Thessaloniki
Η ενοικίαση επαγγελματικού αυτοκινήτου τύπου van της Van Rental Thessaloniki είναι ιδανική για:

  • Επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση επαγγελματικού αυτοκινήτου λόγω βλάβης
  • Ιδιώτες, που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια και οικονομικά