Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις που αφορούν στην ενοικίαση φορτηγού στη Θεσσαλονίκη από την Van Rental Thessaloniki

Για να προχωρήσετε στην ενοικίαση φορτηγού από την Van Rental Thessaloniki, θα πρέπει να είστε από 23 έως 75 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 2 χρόνια. Η άδεια οδήγησης θα πρέπει να είναι ελληνική, ευρωπαϊκή ή διεθνής (IDL)

Οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 2310 229519 ή στο e-mail info@vanrentalthessaloniki.gr

Προκαταβολή απαιτείται μόνο σε περίπτωση που υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα φορτηγών προς ενοικίαση

Η καταβολή του αντιτίμου της μίσθωσης γίνεται με κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό GR 590 1722 0200 0520 2070 849 852 με χρεωστική /πιστωτική κάρτα αλλά και με μετρητά σε τράπεζα Στην κατάθεση να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του μισθωτή και το τηλέφωνό του.

Για την ενοικίαση του φορτηγού από την Van Rental Thessaloniki απαιτείται να έχετε πιστωτική κάρτα VISA/Mastercard στο όνομα του οδηγού για την καταβολή της εγγύησης. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Νοικιάζοντας φορτηγό από την Van Rental Thessaloniki, έχετε δικαίωμα να διανύσετε 100χλμ/ημέρα. Για επιπλέον χιλιόμετρα έχετε έξτρα οικονομική επιβάρυνση.

Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο από την Van Rental Thessaloniki με γεμάτο ρεζερβουάρ και το επιστρέφετε με γεμάτο. Η εταιρεία μας συστήνει τη χρήση Diesel Avio Double Filtered της ΕΚΟ για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αποφυγή τεχνικών προβλημάτων στις διαδρομές σας.

Όλα τα φορτηγά του στόλου της Van Rental Thessaloniki παραδίδονται μετά από καθαρισμό στο εσωτερικό και το εξωτερικό του. Σημειώνεται πως στο εσωτερικό, όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται και κατά του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα με το φορτηγό που έχετε νοικιάσει, επικοινωνήστε άμεσα με συνεργάτη μας στο 2310 229519.

Επικοινωνήστε με την Ελληνική Αστυνομία και τα γραφεία της Van Rental Thessaloniki στο για να σας στείλουμε τη φροντίδα ατυχήματος.

Σε περίπτωση που καθυστερήσετε να επιστρέψετε το φορτηγό στην Van Rental Thessaloniki ισχύουν τα εξής, ανάλογα με τον χρόνο καθυστέρησης:

  • Έως 15 λεπτά: Καμία επιβάρυνση
  • Από 15 λεπτά έως 3 ώρες: Επιβάρυνση του μισθωτή με 50 % του ημερήσιου μισθώματος,
  • Μετά τις 3 ώρες: Επιπλέον χρέωση που ισούται με το αντίτιμο του μισθώματος για μία ημέρα.

Η επιστροφή σε άλλο σημείο από αυτό που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της εταιρείας μας και του μισθωτή έχει ως συνέπεια έξτρα επιβάρυνση.

Scroll to Top