Ενοικιάσεις Φορτηγών Βαν Θεσσαλονίκη 

ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ | ΨΥΓΕΙΑ | ΚΑΡΟΤΣΕΣ

x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 2 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Ωράριο γραφείου:
Δευτέρα – Σάββατο
09:00 – 19:00

Ενοικιάσεις Φορτηγών Βαν Θεσσαλονίκη
Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Ελαφρών Φορτηγών

Για Ιδιώτες και Επαγγελματίες | Χωρίς Επαγγελματικό Δίπλωμα

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας

Καλέστε στο: +30 2310 229 519

Ενοικιάσεις Φορτηγών Βαν

Ενοικιάσεις Φορτηγών Βαν Θεσσαλονίκη

Van Rental Thessaloniki

Η ενοικίαση επαγγελματικού φορτηγού τύπου van της Van Rental Thessaloniki είναι ιδανική για:

• Επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση επαγγελματικού φορτηγού λόγω βλάβης
• Ιδιώτες, που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια και οικονομικά.

• Όλα τα ελαφριά φορτηγά μέχρι 3 1/2 τόνους δεν χρειάζονται επαγγελματική άδεια οδήγησης.

Ενοικιάσεις Φορτηγών Βαν Θεσσαλονίκη σε πολύ οικονομικές τιμές
Μακροχρόνιες και μηνιαίες μισθώσεις επαγγελματικών Βαν

van-rental-Thessaloniki-9

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ο στόλος της Van Rental Thessaloniki αποτελείται από μεγάλη ποικιλία μοντέλων και τύπων επαγγελματικών αυτοκινήτων που περιλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες. Κάντε κράτηση τώρα εύκολα σε 3 απλά βήματα και κλείστε το επαγγελματικό αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνία

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

H Van Rental Thessaloniki έχοντας μεγάλη και πολυετή εμπειρία φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Βόρειο Ελλάδα , διαθέτοντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών.

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Καθημερινοί έλεγχοι 33 σημείων σε κάθε όχημα για την ασφάλεια σας. Όλα τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από μικτή ασφάλεια (CDW) και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές.

Μεγάλη Ποικιλία επαγγελματικών φορτηγών

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα απο επαγγελματικά φορτηγά τόσο για ιδιώτες χωρίς επαγγελματικό δίπλωμα όσο και για Επαγγελματίες που αναζητούν Επαγγελματικά Αυτοκίνητα & Επαγγελματικά Φορτηγά τύπου Βαν σε πολύ προσιτές τιμές και με την εγγύηση της Van Rental Thessaloniki.
Διαθέτουμε Van ψυγεία, Van με ανατρεπόμενη καρότσα και Van με καρότσα με τέντα.

van-rental-Thessaloniki-11

Έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Διαθέτουμε πολλές κατηγορίες ελαφρών φορτηγόν τύπου Βαν οπός καρότσες με τέντα η χωρίς, Ψυγεία μικρά η μεγάλα και κλειστού τύπου Van σε διάφορα μεγέθη.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΥΠΟΥ VAN